Aquest any l’EMT Palma s’uneix a la campanya de la Creu Roja Joventut sota el lema “Els Seus Drets En Joc”. perquè volem que tots els nins i nines puguin tenir una joguina nova, no sexista i no bèl·lica.

L’EMT Palma adaptarà el bus de la L2 durant el dia 23 de les 16 h a les 20 h per a la recollida de joguines. Així cada parada serà un punt de recollida on els veïns i veïnes que vulguin participar podran deixar la seva joguina.

Vos convidam a participar en aquesta iniciativa de Creu Roja Joventut a la que ara participem per a fer arribar al màxim de nines i nins una joguina com ells es mereixen.
 


Els vehicles i les aturades de L2 Centre Històric de l’EMT es transformaran dimecres que ve, dia 23 de desembre, entre les entre les 16 i les 20 hores, en un bus solidari . Així, totes les persones de Palma que ho desitgin podran acostar-se a una de les 15 aturades d’aquesta línea i lliurar juguetes noves, no sexistes i no bèl·liques per a participar així en la campanya “Els seus drets en joc” que han impulsat de forma conjunta l’EMT, l’àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament i el Consell de la Infància i Creu Roja Joventut.

Més info: http://www.susderechosenjuego.com/