L’EMT reprèn la linia 2 – Centre
i recupera les aturades de General Riera, Balanguera i Rodríguez Méndez

El servei es reprèn el 16 de setembre i fins el 22,
aquesta línia serà gratuïta per la Setmana de la Mobilitat Sostenible

L’Empresa Municipal de Transports de Palma, (EMT) reprendrà el 16 de setembre el servei de la línia 2 –Centre i recupera les aturades dels carrers General Riera – cantonada Tizià, Balanguera 25, i Rafael Rodríguez Méndez – cantonada Avinguda Argentina.

Aquesta línia va modificar el seu recorregut el desembre passat amb la reestructuració general de línies de l’EMT i posteriorment, amb la declaració de l’Estat d’Alarma va haver de suspendre el servei.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, ha destacat que “aquesta decisió ha estat fruit d’una escolta activa a les peticions i suggeriments de la ciutadania i una anàlisi de l’evolució d’aquests mesos des de la reestructuració de línies. Respon també a una aposta pel bus com a servei públic essencial i part fonamental d’una mobilitat sostenible a la ciutat”.

L’EMT manté així la connexió directa amb bus de les barriades Bon Aires, Es Fortí i Camp d’en Serralta amb el centre de la ciutat

Reprendrà el 16 de setembre el servei de la línia 2 –Centre i recupera les aturades dels carrers General Riera – cantonada Tizià, Balanguera 25, i Rafael Rodríguez Méndez – cantonada Avinguda Argentina. Aquesta línia va modificar el seu recorregut el desembre passat amb la reestructuració general de línies de l’EMT i posteriorment, amb la declaració de l’Estat d’Alarma va haver de suspendre el servei.

L’EMT recupera la connexió directa en transport públic de les barriades de Bons Aires, El Fortí amb el centre de la ciutat, amb punts com la plaça d’Espanya o la plaça de Cort. L’aturada de General Riera – cantonada amb Tizià, dóna servei als veïns de Bons Aires. L’aturada de Balanguera, 25 presta servei al barri del Fortí i en el cas de Rafael Rodríguez Méndez – cantonada amb Avinguda Argentina, es veuen beneficiats tant els veïns de la barriada del Fortí com els del Camp d’en Serralta.

El recorregut amb aquestes tres aturades s’iniciarà el dimecres 16 de setembre. Des d’aquest dia i fins al 22 de setembre, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, el trajecte amb la línia 2- Centre serà gratuït. L’itinerari complet de la línia 2 – Centre serà: Escola Graduada, Gabriel Alomar – Sindicat 452, Grans Magatzems – Sindicat, Pl. d’Espanya – Estació intermodal, Comte Sallent, General Riera – Ticià, Balanguera, Rodríguez Méndez – Argentina, Passeig Mallorca / Instituts, Jaume III, pl. de la Reina / Catedral, pl Cort, pl. d’en Coll, pl. de sa Quartera, Jutjats Nous. La freqüència serà de mitja hora. La primera sortida serà a les 7 del matí, i la darrera a les 20.20.