Telèfon: 608 790 929
App: pujaalbus.org/apptad

Què és el transport a la demanda (TaD)?

L’EMT Palma ha iniciat aquest nou servei a causa de la crisi provocada pel COVID19 i ofereix un transport a la demanda operat per busos i taxis concertats amb l’EMT Palma. Aquest servei es combinarà amb expedicions de busos amb horaris regulars a mesura que es normalitzi la situació.

Amb la tornada a l’escola, l’EMT habilita sortides regulars de dilluns a divendres que complementa aquests serveis del TaD, per a donar servei als alumnes de l’IES La Ribera (e31) i de l’IES Juniper Serra (e34).

 

Quines son les avantatges del servei TaD de l’EMT Palma?

Menys de temps per arribar al centre de Palma. Ja no s’ha d’esperar un bus amb un horari, ara el transport públic arriba quan l’usuari el necessita. Amb connexió a l’àrea d’intercanvi de l’Aquàrium, a es Pil·larí i s’Aranjassa hi ha transport públic cada 10 minuts o menys!

El TaD és flexible. S’han ampliat les destinacions i ara s’adapta millor a les necessitats de la demanda, especialment amb circumstàncies canviants com les que experimentam amb la Covid-19.

És més ecològic. Els vehicles es mobilitzen només quan algú ho necessita, i amb vehicles més petits. Així emetem menys fums i tenim cura dels veïns i el medi ambient!

Com s’organitzen les línies TaD de l’EMT Palma

Línies TaD 1 i 31

Línia TaD9

Línies L31, TaD31 i Tad32

El teu transport públic a un clic

Amb l’app tot són avantatges

  • Estalvia temps i no esperis telefonant: Des de l’app no hi ha temps d’espera, és fàcil i ràpid sol·licitar un vehicle
  • Espera des de casa abans d’anar a la parada: Podràs seguir l’arribada del teu vehicle des de casa i veure on es troba per a desplaçar-te a la parada quan estigui a punt d’arribar
  • Sabràs quin bus/taxi tens assignat: des de l’app t’informarem de quin és el vehicle que t’han assignat. 

Instruccions per al passatger