Què és el tranport a la demanda (TaD)?

L’EMT Palma ha iniciat aquest nou servei a causa de la crisi provocada pel COVID19 i ofereix un transport a la demanda operat per busos i taxis concertats amb l’EMT Palma, que s’adaptarà a les necessitats de mobilitat de cada moment, com és el cas del retorn dels estudiants a les escoles.

   

Telèfon: 608 790 929
App: pujaalbus.org/apptad

 

Quines son les avantatges del servei TaD de l’EMT Palma?

Un 33% menys de temps per arribar al centre de Palma. Ja no s’ha d’esperar un bus amb un horari, ara el transport públic arriba quan l’usuari el necessita. Amb connexió a l’àrea d’intercanvi de l’Aquàrium, a es Pil·larí i s’Aranjassa hi ha transport públic cada 10 minuts o menys!

El TaD és flexible. S’han ampliat les destinacions i ara s’adapta millor a les necessitats de la demanda, especialment amb circumstàncies canviants com les que experimentam amb la Covid-19.

És més ecològic. Els vehicles es mobilitzen només quan algú ho necessita, i amb vehicles més petits. Així emetem menys fums i tenim cura dels veïns i el medi ambient!

 

Millores del servei TaD a la L31 i L32

Transport a la demanda a es Pil·larí i s’Aranjassa

Aquest servei connecta s’Arenal, s’Aranjassa i es Pil·larí amb Hospital son Llàtzer, el PAC de Can Pastilla i també l’àrea d’intercanvi de l’Aquàrium, on es podrà transbordar a altres línies de la xarxa.

Noves destinacions L31 i L32: 
Hospital Són Llàtzer, Pac Can Pastilla, s’Arenal

Amb l’app tot són avantatges

  • Estalvia temps i no esperis telefonant: Des de l’app no hi ha temps d’espera, és fàcil i ràpid sol·licitar un vehicle
  • Espera des de casa abans d’anar a la parada: Podràs seguir l’arribada del teu vehicle des de casa i veure on es troba per a desplaçar-te a la parada quan estigui a punt d’arribar
  • Sabràs quin bus/taxi tens assignat: des de l’app t’informarem de quin és el vehicle que t’han assignat. 

Instruccions per al passatger

Descarregar PDF